A virágrendelésről

Fontos tudnivalók a virágrendelésről


A virágkészítmény árát a kiválasztás után a gyulai OTP 11733027-20032269 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni (Számlatulajdonos: Góg Tünde). Ha megérkezett az összeg, a rendelés az aznapi dátumtól él!

Az aznap délelőtt 10 óráig beérkezett rendeléseket leghamarabb a virágtól függően, lehetőség szerint aznap és legkésőbb másnap 18 óráig tudjuk kiszállítani. A megrendelt virágkötészeti készítményt a képen látható formában és színben készítjük és juttatjuk el a címzetthez. A virágok fajtái különbözhetnek a képen látottaktól szezontól függően, de a készítmény jellege nem változik. Ha pl. rózsacsokrot rendel, az természetesen rózsacsokor lesz! Ha bármilyen egyedi elképzelése van, azt is igyekszünk megvalósítani, telefonos egyeztetés után!

Gyula egész területén a kiszállítást alkalmanként 700,- Ft-ért vállaljuk.

Ha árajánlatot kér virágkötészeti készítményekről, rendezvények, termek dekorációjáról, lakberendezési, üzletberendezési tervezésről, kérem küldjön e-mailt és válaszolok!

A FLEUROP nemzetközi virágküldés is ugyanígy működik, azzal a különbséggel, hogy a világon a megrendelés napján keresünk olyan partnert, aki a rendelést teljesíti, ezért kérem a megrendeléskor azonnal vegye fel telefonon a virágüzlettel a kapcsolatot az időveszteség elkerülése érdekében. Köszönjük! Magyarországon szintén keresünk a címzett lakhelyéhez legközelebbi partnerüzletet, hogy a virágkötészeti készítmény a lehető leghamarabb elkészülhessen és a címzetthez érjen.

Bankártyás fizetés a Tünde Virágüzletben

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ezentúl üzletünkben bankártyás fizetéssel is kiegyenlíthetik vásárlásaikat!

A VIRÁGOK MINŐSÉGE

Az üzletben csak jó minőségű virágot vásárolunk, és ezekből készítjük a virágcsokrokat és készítményeket. Ez vásárlóinknak nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább megoldás. Van, mikor egyfajta virágból éppen nem szerezhető be jó és szép, akkor azt nem hozzuk be az üzletbe. Általában és gyakorlatilag, ha időben megrendelik, szinte minden növény beszerezhető. Az elsődleges szempont, hogy friss és hosszú vázatartósságú legyen. A célunk a vásárlók maximális kiszolgálása.